lauantai 4. toukokuuta 2013

Kirppislöytöjä


Olen jo jonkin aikaa halunnut ostaa Typylle nostalgisen hymynaamahelistimen. Nämä kai ovat jo tulleet tai ainakin ovat tulossa uustuotantoon, mutta ainakin Suomi-lelut -verkkokaupassa on jo useamman kuukauden ollut tuote "tilapäisesti loppu". Vanhoja helistimiähän on esim. Huuto.net pullollaan, mutta en ole tuntenut helistintarvetta niin suureksi, että olisin sieltä alkanut metsästää omaani (varsinkin, kun osasta pyydetään yllättävänkin muhkeaa hintaa). Sitä paitsi, minusta on hauskempi löytää tämäntyyppisiä tuotteita aarteenetsintämeiningillä kirppareilta.

Onnekas sattuma olikin, että kävelimme eilen illalla Olarin kirppiksen ohi. Huomasimme ikkunan läpi, että eräässä pöydässä oli leluja sisältävä muovipussi. Pussissa oli kuin olikin ihana hymyilevä Paapu-helistin! Sekä muutakin mukavan näköistä tavaraa. Hintaa ei lasin läpi pystynyt näkemään.

Eihän siinä auttanut kuin lähteä tänä aamuna Olariin heti kymmeneksi kirpparin aukeamisen aikaan. Hip hei, pussukka oli vielä jäljellä, ja mitä kivaa sieltä löytyikään. Kolme iloista retrohelistintä, Aarikan hauska puinen vaunulelu sekä pari uudempaa pikkupehmoa. Kyllä kirpparikävijän sydän sykähteli ylikierroksilla, kun vielä huomasin lapusta varsin sopuisan hinnan: 2 euroa koko paketti.

Nämä miellyttävät näköjään sekä äitiä että vauvaa. Helistimet pääsivät heti tehokäyttöön, pikkuneidin mielestä niitä on hurjan hauska järsiä. Ei ihme, että nämä ovat klassikkokamaa: sopivan kevyet pieneen käteen, helinä on mukavan hiljainen ja pirteät värit kiinnostavat vauvaa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti